• Nieuws

Vetlexicon Avis - toegevoegd aan reeds uitgebreid pakket bij SAVAB leden

Goed nieuws! SAVAB leden hadden reeds gratis toegang tot de verschillende pakketten van Vetlexicon, maar dit wordt nu gratis uitgebreid. 

Vetlexicon is een grote online encyclopedie waar dierenartsen terecht kunnen voor het opzoeken van allerlei aandoeningen. Gaande van symptomenbeeld, diagnosevorming en therapeutische opties en opvolging.

Inbegrepen in het SAVAB lidmaatschap was reeds de pakketen Canis, Felis, Lapis en Exotis (waarin Cavia, Fret en Reptielen vervat zitten). Op die manier kan je dus over alle courante huisdieren die in de gezelschapsdierenpraktijk langs komen informatie opzoeken.
Vetlexicon voegde onlangs ook Avis toe. Avis legt zich toe op het hobbypluimvee, dat ook steeds couranter wordt in de gezelschapsdierenpraktijk.

SAVAB heeft met Vetlexicon samen gezeten en ervoor gezorgd dat ook Avis toegevoegd wordt aan het pakket voor SAVAB leden. Vanaf 1 september krijgen alle bestaande leden automatisch toegang tot het pakket Avis, bovenop hun bestaande pakketten.

Ben je nog geen lid bij SAVAB? Dan kan je op dit moment nog lid worden aan voordeeltarief via onze website. Je kan dan ook reeds proeven tot het einde van het jaar van alle ledenvoordelen om volgend jaar uiteraard van in het begin van het jaar lid te worden en zo te blijven genieten van de talrijke voordelen.